Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Noëlle van Duijl

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging Volendam

Noëlle van Duijl

Ik ben Noëlle van Duijl. Sommige van jullie kennen mij al van mijn eindstage bij Kirchhoff Fysio. Nu ben ik recent afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam.

Mijn affiniteit ligt onder andere bij het werken met kinderen. Naast mijn bijbaantje in de horeca gaf ik al een paar keer per week dansles aan kinderen van 6 t/m 9 jaar. Vorig jaar heb ik mijn minor in de kinderfysiotherapie gevolgd. En afgelopen jaar heb ik als eindproject samen met Marit en Kristy, die GLI kids opgezet in Volendam. Verder heb ik de cursus dry needling gedaan. 

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam en het helpen van mensen. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om dit mooie beroep te gaan leren. Zowel kinderen als volwassenen zijn bij mij welkom voor fysiotherapie. 

Ik ben werkzaam in Atlas Sportcentrum Volendam en Prevafit. Wil je een afspraak met mij maken? Bel of app dan…

Noëlle van Duijl direct bellen: 06-41316912

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op