Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Rico Hoevens

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging Amsterdam

Rico Hoevens

Mijn naam is Rico Hoevens en ik ben geboren in Purmerend. De opleiding Fysiotherapie heb ik met veel plezier afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn eindstage heb ik met succes bij Kirchhoff Fysio gelopen. Daarna ben ik hier blijven werken. Eerst heb ik ervaring opgedaan op locatie Squash City. Nu werk ik op onze locatie in OosterGym, Watergraafsmeer én B. Amsterdam, Johan Huizingalaan.

In mijn dagelijks leven ga ik graag naar buiten, de natuur in, om lekker uit te waaien. Qua fysiotherapie vind ik het erg belangrijk dat je goed onderzocht wordt om de oorzaak van je klachten te vinden. En dat er een persoonlijk en passend behandeltraject opgesteld wordt. Fysiotherapie is maatwerk! Ook vind ik het belangrijk dat je zelf begrijpt wat je klacht is, waar deze door wordt veroorzaakt en waarom we kiezen voor een bepaald behandelplan. Ik zal je hier dus ook graag alles over vertellen. Twijfel dus niet bij klachten en maak snel een afspraak om samen te kijken wat ik voor je kan doen!

Rico Hoevens direct bellen: 06-5259 2719

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op