Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Danny jonk

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging Volendam

Danny Jonk

Mijn naam is Danny Jonk, ik ben in januari 2019 afgestudeerd als Bachelor Fysiotherapeut aan Thim van der Laan, Nieuwegein, en ik kom uit Volendam. Tijdens de opleiding heb ik de minoren Sportmassage, Kinderfysiotherapie, Manuele therapie en Sportfysiotherapie afgerond. Zo heb ik op verschillende gebieden kennis op kunnen doen. Mijn interesses liggen vooral bij het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam, (alle) sporten en het samenwerken met mensen.

Je kan bij mij terecht voor reguliere fysiotherapie, Dry-Needling, Medical Taping en revalidaties (post operatief), maar ook als je middels het David Spine Concept wilt trainen.

Danny Jonk direct bellen: 06 36 417 562

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op