Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Niek Schouten

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging Amsterdam

Niek Schouten

Mijn naam is Niek Schouten en ik ben geboren in Hoorn. Mijn hobby’s zijn voetbal, skiën, hiken en natuurlijk gezelligheid met vrienden en familie. In 2022 ben ik afgestudeerd aan de Thim van der Laan Hogeschool en nadat ik mijn eindstage succesvol heb afgerond bij Train More – Amsterdam ben ik hier met veel plezier gaan werken. Binnen de fysiotherapie liggen mijn interesses bij de sport en voeding. Iedereen weet dat sport en beweging belangrijk zijn voor je lichaam, maar niet iedereen kent het belang van gezonde voeding. Ik kijk naar je fysieke functioneren en ook deel ik graag mijn kennis over voeding met jou.

Als fysio ben ik een echte aanpakker. Nadat ik je klachten heb onderzocht, gaan we gelijk aan het werk, met als doel om jou zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Daarbij geef ik passende adviezen mee om ervoor te zorgen dat de klachten niet terugkomen; we hebben er natuurlijk allebei niets aan als de klachten na enige tijd weer terugkeren.

Voor zowel acute als langdurige (chronische) klachten kun je op korte termijn bij mij terecht. Twijfel dus niet om snel een afspraak met mij te maken, want niets is zo vervelend als te lang doorlopen met je klachten!

Niek Schouten direct bellen: 06 5028-0648

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op