Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

TV Dijkzicht Fysio – Volendam

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Eindelijk van je klachten af bij Tennisvereniging Dijkzicht Fysio

Wij hebben geen wachtlijsten, je hebt geen verwijzing nodig en wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Indien je niet weet hoe je verzekerd bent, klik op de button

Maak direct een afspraak Wordt mijn behandeling vergoed?

Bij Kirchhoff Fysio doen we uitgebreid onderzoek naar jouw klacht en de oorzaak achter jouw klacht. We gebruiken onze unieke Kirchhoff Fysio-methode om de klacht volledig op te lossen.

Tennisvereniging Dijkzicht Fysio

Ben jij woonachtig in (de buurt van) het Munnikeveld en op zoek naar een fysio die jou van je klachten af kan helpen? Dan is Tennisvereniging Dijkzicht Fysio misschien wel dé plek voor jou!

Tennisvereniging Dijkzicht Fysio is onderdeel van Kirchhoff Fysio Volendam. Bij Kirchhoff Fysio onderscheiden we ons door middel van onze unieke Kirchhoff Fysio-methode; een garantie voor een compleet behandelplan op maat met herstel van A tot Z.

Loop jij al een hele tijd rond met vervelende klachten die maar niet overgaan? Word je beperkt in je dagelijkse werkzaamheden door een aanhoudende blessure? Kirchhoff Fysio Tennisvereniging Dijkzicht is dé plek voor een fysiotherapeutische behandeling op maat. Je bent altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

Onze gegevens: Kirchhoff Fysio Tennisvereniging Dijkzicht

Adres:

Wester ven 44 1131 RC Volendam

Tel:

0299 – 742156

Danny Jonk direct bellen:

06-36417562

Marit Stroek direct bellen:

06-41265945

Kirchhoff Fysio Tennisvereniging Dijkzicht is de plek voor top fysiotherapeutische behandeling!

Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen! Loop niet door met klachten, maar vraag nu een gratis vrijblijvend en persoonlijk advies aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend open.

Ons Team

Danny Jonk

Mijn naam is Danny Jonk, ik ben in januari 2019 afgestudeerd als Bachelor Fysio…

Lees meer

Marit Stroek

Hallo, mijn naam is Marit Stroek. Ik heb de afgelopen tijd stage gelopen bij Kirchhoff Fysio Volendam. Nu ben ik recent….

Lees meer

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op