Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Lonneke Cornelisz

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging Amsterdam

Lonneke Cornelisz

Hallo ik ben Lonneke Cornelisz en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik ben sinds 25 jaar fysiotherapeute en afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd. Ik werk inmiddels al 20 jaar bij Kirchhoff Fysio als fysiotherapeute in onze vestiging in SportCity op de Lijnbaansgracht in Amsterdam.

Als je al zo lang fysio bent heb je natuurlijk al meerdere nascholing en specialisaties gedaan, maar nog altijd val ik het liefst terug op onze basis behandelfilosofie. Onze holistische manier om naar een klacht te kijken en het letterlijke aanraken van de patiënt en de weefsels die zijn aangedaan . Het is deze hands on aanpak die ons wat mij betreft onderscheidt van andere collega’s en het verschil kan maken bij mensen die al jaren met klachten lopen.

Met ons “losmaken “( deep tissue massage en mobilisatie technieken) , “lang maken” ( ontspannende huiswerk oefeningen) creëren we de voorwaarde om zonder compensatie het lichaam weer “sterk te maken”, zodat het terugkeren van klachten voorkomen wordt. Onze behandelwijze verwacht een actieve patiënt , wij creëren de optimale voorwaarden tot herstel, maar beter worden doe je zelf. Met deze samenwerking halen we het maximale uit een behandeltraject. Als voormalig topsporter weet ik hoe belangrijk het is om controle over en vertrouwen in je lichaam te hebben en te weten wat je wel en niet van je lichaam kunt verwachten.

  • Sportfysiotherapie
  • Bedrijfsfysiotherapie
  • Cyriax
  • Mulligan
  • 4x T
  • Dry needling
  • Medical taping

Ik ben van maandag tot donderdag fysiek aanwezig op onze vestiging binnen SportCity. Daarnaast ben ik als managing director van Kirchhoff fysio ook verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen binnen ons mooie team en ben dus ook in die hoedanigheid altijd te bereiken op 0625042578 of via cornelisz@losmaken.nl

Lonneke Cornelisz direct bellen: 06-25 042 578

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op