Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

LifeCity Amersfoort Vathorst/Noord

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Eindelijk van je klachten af bij LifeCity Amersfoort Vathorst/Noord?

Wij hebben geen wachtlijsten, je hebt geen verwijzing nodig en wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Indien je niet weet hoe je verzekerd bent, klik op de button

Maak direct een afspraak Wordt mijn behandeling vergoed?

Heb jij last van een langdurige (sport)blessure of een vervelend pijntje dat maar niet overgaat? Word je in het dagelijks leven beperkt omdat je lastig kunt tillen of stijfheid in je onderrug ervaart? Wat je klacht ook is, bij Kirchhoff Fysio Amersfoort ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig zijn om je klachten te verhelpen.

Kirchhoff Fysio Amersfoort – de beste fysiotherapie in Amersfoort

Met Kirchhoff Fysio Amersfoort zit er altijd wel een fysiotherapeut bij jou in de buurt waar je direct terecht kunt voor een snelle behandeling of een langdurig behandeltraject.

LifeCity Fysio Amersfoort Vathorst/Noord

Ben jij woonachtig in of in de omgeving van Amersfoort Vathorst/Noord en op zoek naar een fysio die jou van je klachten af kan helpen? Dan is LifeCity Fysio Amersfoort Vathorst/Noord misschien wel dé plek voor jou! Ons jonge en gedreven team staat in Amersfoort dagelijks klaar voor alle soorten fysiotherapie: fysiotherapie na een operatie, fysiotherapie bij een overbelastingsblessure of een sportmassage- of dry needling-behandeling. Je vindt het bij LifeCity Fysio Amersfoort Vathorst/Noord!

LifeCity Fysio Amersfoort Vathorst/Noord is onderdeel van Kirchhoff Fysio Amersfoort.

Bij Kirchhoff Fysio onderscheiden we ons door middel van onze unieke Kirchhoff Fysio-methode; een garantie voor een compleet behandelplan op maat met herstel van A tot Z.

Loop jij al een hele tijd rond met vervelende klachten die maar niet overgaan? Word je beperkt in je dagelijkse werkzaamheden door een aanhoudende blessure? Kirchhoff Fysio LifeCity Amersfoort Vathorst/Noord is dé plek voor een fysiotherapeutische behandeling op maat. Je bent altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

Onze gegevens: LifeCity Amersfoort Vathorst/Noord

Adres:

Valutaboulevard 32 – 3825 BT Amersfoort

Tel:

033- 8200371

Erik Kirchoff direct bellen:

06-81 617 105

Kirchhoff Fysio LifeCity Amersfoort Vathorst/ Noord is de plek voor top fysiotherapeutische behandeling!

Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen! Loop niet door met klachten, maar vraag nu een gratis vrijblijvend en persoonlijk advies aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend open.

Ons Team

LifeCity Amersfoort Vathorst/Noord

Erik Kirchhoff

Ik ben Erik Kirchhoff en al meer dan 35 jaar fysiotherapeut. Op school was ik…

Lees meer

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op