Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

B.1 Johan Huizingalaan 763a – Amsterdam

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

English

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio B. Amsterdam?

Wij hebben geen wachtlijsten, je hebt geen verwijzing nodig en wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Indien je niet weet hoe je verzekerd bent, klik op de button

Maak direct een afspraak Wordt mijn behandeling vergoed?
Loop jij al tijden rond met vervelende rugpijn, hoofdpijn of nekpijn? Heb je moeite met te lang zitten of staan of heb je het idee dat het allemaal wel wat minder stijf kan? Wat je klacht ook is, Bij Kirchhoff Fysio Amsterdam ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig zijn om je klachten te verhelpen.

Kirchhoff Fysio B. Amsterdam helpt jou van je klachten af!

Vanaf oktober 2022 zit er nu ook een vestiging van Kirchhoff Fysio in de dynamische omgeving van

B. Amsterdam. Dus ben jij werkzaam of woonachtig in de buurt van Nieuw Sloten Amsterdam, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam-Zuid of de Nieuwe Meer? Dan kun je eenvoudig en snel terecht in onze vestiging B. Amsterdam!

Wat je van Kirchhoff Fysio kan verwachten

Kirchhoff Fysio Amsterdam bestaat uit een jong gedreven team van professionele fysiotherapeuten die jou van je vervelende klachten af kunnen helpen. Of je nou op zoek bent naar fysiotherapie bij sportblessures, revalidatie of therapie op maat, wij maken voor jou een persoonlijk behandelplan van A tot Z.

Kirchhoff Fysio B. Amsterdam

Ons team staat in B. Amsterdam aan de Johan Huizingalaan 763a dagelijks klaar voor alle soorten fysiotherapie: fysiotherapie na een operatie, fysiotherapie bij een overbelastingsblessure of een dieptemassage- of dry needling-behandeling. Samen gaan we kijken naar de oorzaak van jouw klacht, en aan de hand hiervan gaan we aan de slag. Zo kan het dus voorkomen dat je last van je arm hebt, maar dat we eerst je nek gaan behandelen.

De unieke Kirchhoff Fysio-methode bij B. Amsterdam

Bij Kirchhoff Fysio onderscheiden we ons door middel van onze unieke Kirchhoff Fysio-methode; een garantie voor een compleet behandelplan op maat met herstel van A tot Z.

Loop jij al een hele tijd rond met vervelende klachten die maar niet overgaan? Word je beperkt in je dagelijkse werkzaamheden door een aanhoudende blessure? Kirchhoff Fysio B. Amsterdam is dé plek voor een fysiotherapeutische behandeling op maat. Je bent altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

Nieuwsgierig of wij iets voor jou kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend voor een afspraak en kom vandaag nog bij ons langs!

Onze gegevens: B. Amsterdam Johan Huizingalaan 763a

Adres:

Johan Huizingalaan 763a 1066 VH Amsterdam

Tel:

06-1054 9168

Maarten Peter direct bellen:

06-10 54 91 68

Rico Hoevens direct bellen:

06-52 592 719

Kirchhoff Fysio B. Amsterdam is dé plek voor top fysiotherapeutische behandeling!

Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen! Loop niet door met klachten, maar vraag nu een gratis vrijblijvend en persoonlijk advies aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend open.

Ons Team

Maarten Peter Horlings

Mijn naam is Maarten Peter Horlings, vanwege mijn lange dubbele naam word ik ook wel MP genoemd. Ik ben geboren en getogen in het kleine dorpje Renkum in Gelderland……

Lees meer

Rico Hoevens

Mijn naam is Rico Hoevens en ik ben geboren in Purmerend. De opleiding Fysiotherapie heb ik met veel plezier afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam….

Lees meer

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op