Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Fysiotherapeuten gezocht!!

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in jouw professionele ontwikkeling? Wil je graag werken in een dynamische en innovatieve omgeving waar de patiënt centraal staat? Dan ben je bij Kirchhoff Fysio aan het juiste adres!

Kirchhoff Fysio is een snelgroeiende fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Baarn en Volendam. Onze praktijk staat bekend om haar persoonlijke benadering, hoogstaande kwaliteit en innovatieve behandelingen. Wij zijn trots op onze professionele en gepassioneerde medewerkers die dag in dag uit het beste uit zichzelf halen.

Bij Kirchhoff Fysio hebben wij grote ambities en zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde professionals die ons team komen versterken. Wij bieden onze medewerkers volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen en groeien in hun vakgebied.

Binnen ons team werken wij allemaal volgens dezelfde behandelmethode; de Kirchhoff fysio methode. Deze methode heeft veel resultaat op “bewegende mensen”. Wij leiden de collegae op in onze methode van behandelen.

Onze praktijk beschikt over moderne faciliteiten en de nieuwste technologieën, waarmee wij onze patiënten een breed scala aan behandelingen kunnen aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, waaronder sportfysiotherapie, manuele therapie en geriatrie. Bij Kirchhoff Fysio krijg je de kans om jouw vaardigheden en expertise toe te passen in diverse vakgebieden en zo je kennis verder uit te breiden.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven fysiotherapeuten die zich herkennen in onze kernwaarden: persoonlijke aandacht, kwaliteit en innovatie. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij zichzelf continu blijven ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. In ruil daarvoor bieden wij onze medewerkers een uitdagende en stimulerende werkomgeving, waarin zij hun vaardigheden en talenten kunnen inzetten en verder ontwikkelen.

Wij zoeken een nieuwe collega (fulltime/parttime) voor onze locatie in Amersfoort Vathorst.

Ben jij geïnteresseerd om ons team te versterken en een bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van Kirchhoff Fysio? Neem dan contact met ons op en stuur je cv en motivatiebrief naar cornelisz@losmaken.nl