Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Brian Bond

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging Amsterdam

Brian Bond

Mijn naam is Brian Bond, geboren in Amsterdam en getogen in Volendam. Na het afronden van HAVO op het Don Bosco College in Volendam, heb ik mij ingeschreven voor de opleiding Fysiotherapie. Deze opleiding ben ik met veel plezier en enthousiasme doorgekomen in combinatie met een jaar verdiepingscursus, georganiseerd door AFC AJAX. Mijn laatste Senior Stage heb ik volbracht bij Kirchhoff Fysio te Volendam, waardoor ik zo mijn introductie binnen het bedrijf heb gemaakt. In 2023 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, voor de Bachelor Fysiotherapie.

Tijdens mijn senior stage in 2023 heb ik al kennis gemaakt met vele vestigingen in Volendam, waarna ik na het afronden van mijn stage ook kort in twee vestigingen in Amsterdam heb mogen werken. Voordat ik mij volledig op mijn baan zou storten, heb ik van Kirchhoff de mogelijkheid gekregen om mijn grote droom waar te maken, namelijk zes en een halve maand solo reizen door Zuid-Oost Azië. Buiten het ontdekken van deze verschillende culturen, heeft deze reis mij op persoonlijk vlak ook heel veel gebracht. Denk hierbij aan zelfstandigheid, sociale vaardigheden, organisatievermogen en bovenal het omarmen van het minimalisme en de mensen met hun verschillende culturen, opvattingen en overtuigingen. Al deze opgedane ervaringen neem ik graag mee bij de behandeling van mijn patiënten.

1 mei 2024 ben ik teruggekeerd naar het werkende leven en heb ik mijn herstart bij Kirchhoff Fysio op de locatie B. Amsterdam gemaakt. Op deze locatie zal ik voorlopig het gezicht zijn voor Kirchhoff. Hier zal ik minimaal vier dagen in de week klaarstaan voor iedereen met fysieke klachten. Denk hierbij aan spierblessures, nieuwe knie/ heup/ schouder revalidatie, nek- en rugklachten en natuurlijk vele andere klachten. Je kunt me vinden naast B. Gym, waardoor er mogelijkheid is om, waar nodig, samen te trainen voor een optimaal herstel.

Vanaf mijn vroege jeugd ben ik altijd zeer gedreven geweest om gezond en fit te blijven, dit is ook daarom een van de redenen dat ik voor fysiotherapie heb gekozen. Daarom gaat in mijn vrije tijd nog steeds veel interesse en tijd naar mijn persoonlijke gezondheid. Je kunt mij minimaal vier keer in de week vinden in de sportschool voor krachttraining, in de avonduurtjes en weekenden wordt ik graag uitgedaagd door collega’s of vrienden voor een potje padel en mocht er daarnaast dan nog een gaatje in mijn agenda zijn, dan schroom ik ook niet om de yogamat uit te rollen of een duik in het zwembad te nemen. Een grote passie van mij is reizen en tijdens deze reizen kies ik ook vaak voor avontuurlijke en actieve excursies. Zo was ik tijdens mijn reis in Azië tot tweemaal toe ’s nachts op pad om boven op een vulkaan de zonsopgang te kunnen bewonderen en heb ik in Bali met mijn surfboard vele golven getrotseerd. Ook houdt ik van goede muziek en bezoek ik dan regelmatig een festival of concert en pak ik in mijn vrije tijd graag een van mijn gitaren.

Brian Bond direct bellen: 06 41 245 600

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op