Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Train More Fysio Piet Heinkade – Amsterdam

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

English

Eindelijk van je klachten af bij TrainMore Fysio Piet Heinkade?

Wij hebben geen wachtlijsten, je hebt geen verwijzing nodig en wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Indien je niet weet hoe je verzekerd bent, klik op de button

Maak direct een afspraak Wordt mijn behandeling vergoed?

Waarom kiezen voor Kirchhoff Fysio? Bij Kirchhoff Fysio doen we uitgebreid onderzoek naar zowel je klacht als de oorzaak achter de klacht. We gebruiken hiervoor onze unieke Kirchhoff Fysio-methode; een garantie voor een compleet persoonlijk behandelplan, met herstel van A tot Z.

TrainMore Fysio Piet Heinkade

Woon jij in of in de buurt van het centrum van Amsterdam en ben je op zoek naar een fysio die jou van je (langdurige) klachten af kan helpen? Dan is TrainMoreFysio Piet Heinkade misschien wel dé plek voor jou!

Bij TrainMoreFysio Piet Heinkade staat iemand voor je klaar die jou kan helpen met onder andere dry needling, diepe massagetechnieken (deep tissue massage), triggerpointbehandeling en bindweefselmasssage. Maar ook voor medical taping en mobilisaties via het Mulligan Manuel Therapy Concept kun je bij TrainMoreFysio Piet Heinkade terecht.

TrainMore Fysio is onderdeel van Kirchhoff Fysio Amsterdam. Op loopafstand van Club Panama vind je TrainMore Amsterdam Piet Heinkade. Naast sporten met uitzicht op de IJhaven kun je hier dus ook terecht voor fysio op maat.

Loop jij rond met vervelende klachten en ben je op zoek naar een fysiotherapeut in of in de buurt van Amsterdam? Kirchhoff Fysio TrainMore is dé plek voor een fysiotherapeutische behandeling op maat. Je bent altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

Meer weten?

Onze gegevens: Kirchhoff Fysio TrainMore Piet Heinkade

Adres:

Veemkade 598 1019 BL Amsterdam

Tel:

020-4199616

Niek Schouten direct bellen:

06-5028 0648

Kirchhoff Fysio TrainMore Piet Heinkade is de plek voor top fysiotherapeutische behandeling!

Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen! Loop niet door met klachten, maar vraag nu een gratis vrijblijvend en persoonlijk advies aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend open.

Ons Team

Niek Schouten

Mijn naam is Niek Schouten en ik ben geboren in Hoorn. Mijn hobby’s zijn voetbal, skiën, hiken en natuurlijk gezelligheid met vrienden en familie. In ..

Lees meer

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op