Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Brigitte Veeken

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging Volendam

Brigitte Veeken

Mijn naam is Brigitte Veeken. Ik ben opgegroeid in Volendam en heb hier mijn HAVO afgerond aan het Don Bosco College. Vervolgens ben ik Fysiotherapie gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik mijn eerste periode stagegelopen bij een kinderfysiotherapeut. Mijn andere stages heb ik gelopen bij een eerstelijns praktijk zoals Kirchhoff Fysio. Voor mijn minor had ik gekozen voor Psychologie, omdat ik dit ook heel interessant vind. In 2022 ben ik afgestudeerd en daarna ben ik eerst gaan reizen in Zuidoost-Azië.
Sinds mijn terugkomst ben ik met veel plezier aan het werk bij Kirchhoff Fysio. Ik heb toen ook de cursus dry needling gedaan. 

Ik ben de opleiding Fysiotherapie gaan doen, omdat ik graag mensen wil helpen. Wanneer ik iemand van zijn klachten af kan helpen, haal ik hier zelf ook veel voldoening uit. Mijn interesses liggen bij sport- en stressgerelateerde klachten, maar met andere klachten kun je uiteraard ook bij mij terecht!

Brigitte Veeken direct bellen: 06 4131 6909

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op