Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Kirchhoff Fysio SportCity Lijnbaansgracht 350 – Amsterdam

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

English

Eindelijk van je klachten af bij SportCity Fysio – Lijnbaansgracht?

Wij hebben geen wachtlijsten, je hebt geen verwijzing nodig en wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Indien je niet weet hoe je verzekerd bent, klik op de button

Maak direct een afspraak Wordt mijn behandeling vergoed?

Bij Kirchhoff Fysio doen we uitgebreid onderzoek naar jouw klacht en de oorzaak achter jouw klacht. We gebruiken onze unieke Kirchhoff Fysio-methode om de klacht volledig op te lossen.

SportCity – Lijnbaansgracht

Ben jij woonachtig in het centrum van Amsterdam en op zoek naar een fysio die jou van je klachten af kan helpen? Dan is SportCity – Lijnbaansgracht misschien wel dé plek voor jou!

SportCity – Lijnbaansgracht is onderdeel van Kirchhoff Fysio Amsterdam. Bij Kirchhoff Fysio onderscheiden we ons door middel van onze unieke Kirchhoff Fysio-methode; een garantie voor een compleet behandelplan op maat met herstel van A tot Z.

Loop jij al een hele tijd rond met vervelende klachten die maar niet overgaan? Word je beperkt in je dagelijkse werkzaamheden door een aanhoudende blessure? Kirchhoff Fysio SportCity Lijnbaansgracht 350 is dé plek voor een fysiotherapeutische behandeling op maat. Je bent altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

Onze gegevens: Kirchhoff Fysio SportCity Lijnbaansgracht 350

Adres:

Lijnbaansgracht 350 1017 XB Amsterdam

Tel:

020-3308888

Lonneke Cornelisz direct bellen:

06-25 042 578

Kirchhoff Fysio SportCity Lijnbaansgracht 350 is de plek voor top fysiotherapeutische behandeling!

Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen! Loop niet door met klachten, maar vraag nu een gratis vrijblijvend en persoonlijk advies aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend open.

Ons Team

Lonneke Cornelisz

Hallo ik ben Lonneke Cornelisz en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik ben sinds 25 jaar fysiotherapeute en afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd.

Lees meer

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op