Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Kristy Scholte

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging Volendam

Kristy Scholte

Mijn naam is Kristy Scholte, geboren en getogen op het Kerkepad in Volendam. Mijn VWO heb ik afgerond op het Don Bosco College in Volendam. Daarna ben ik gestart met de Psychologie opleiding aan de Universiteit van Amsterdam. Een jaar later ben ik geswitched naar de opleiding fysiotherapie van de Hogeschool van Amsterdam. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, voor de Bachelor Fysiotherapie. Tijdens de opleiding verdieping gedaan op het gebied van Oedeemtherapie. Ook een pilot gedraaid binnen de Antonie van Leeuwenhoek op het gebied van inspanning bij mammacarcinoom patiënten. Naast mijn studie ervaring opgedaan in de medische kant rondom sport. Bij de American Admirals te Amsterdam als assistent Medic gewerkt en ook bij het Nederlands Jeugd flag footbal team als Medic gewerkt tijdens trainingen en wedstrijden binnen Europa. Daarnaast jaren gewerkt als turntrainster bij turn vereniging de Beukers Edam. En 14 jaar Hartrevalidatie gegeven bij stichting de HIB binnen gemeente Edam-Volendam. De huidige medische verzorging is tijdens het jaarlijkse tennis toernooi, het Paling toernooi en tegenwoordig ook het Padel toernooi te Volendam.

Vanaf 2007 ben ik in dienst gekomen bij Kirchhoff Fysio. Tijdens de interne opleiding heb ik in Almere en Amsterdam gewerkt. Daarna gewerkt in Amsterdam, de Veemkade. Aansluitend heb ik een periode in Rotterdam gewerkt vanuit Kirchhoff Fysio in de arbeid re-integratie van Meatis. Ondertussen een nieuwe vestiging van Kirchhoff Fysio opgezet in Volendam , het Kerkepad. Kort daaropvolgend een tweede vestiging binnen Sportcentrum Atlas te Volendam. In 2019 is onze derde vestiging in Volendam geopend binnen tennis vereniging Tv Dijkzicht.

In 2016 ben ik afgestudeerd als Master in de Kinderfysiotherapie. Deze 4 jarige opleiding heb ik gevolgd in Breda bij Avans plus. Het wetenschappelijk onderzoek heb ik vervuld binnen de VuMc te Amsterdam op het gebied van sportinspanning bij kinderen met Primaire Ciliaire Dyskinesie (PCD). Mijn werk ervaring binnen de kinderfysiotherapie heb ik opgedaan destijds bij het Medisch Centrum Alkmaar op de zuigelingen afdeling en bij Fysiotherapie de Mare in Alkmaar de Sensorische Integratie. Daaropvolgend heb ik naast mijn werk bij Kirchhoff Fysio, 1,5 jaar gewerkt binnen de kinderfysiotherapie bij Fysiotherapie de Mare in Alkmaar.

Tot op de dag van vandaag ben ik werkzaam bij Kirchhoff fysio op het Kerkepad. Zowel als fysiotherapeut en als Kinderfysiotherapeut. Veel zie ik de langdurige klachten, orthopedie en sport blessures, complexe revalidatie, neurologie, rugproblemen bij kinderen, motorische en ontwikkelingsproblematiek, groei gerelateerde blessures. En begeleiding van kinderen met aangeboren centraal neurologische aandoeningen. Begeleiding van tieners bij re-integratie in sport na of tijdens blessures, overgewicht en gedragsproblemen.

In mijn vrije tijd kook ik graag en geniet ik van tuinieren. Qua sport wandelen en hardlopen. Deze zomer starten we met ons fysio team in Volendam met de Padel. Vroeger veel geturnd en diverse stijlen gedanst, daaropvolgend veel fitness en buiten hardlopen en fietsen. Zodra ik de kans heb naast het werk breng ik graag mijn tijd door met mijn gezin en ben ik het liefst in het bijzijn van mijn dierbare familie en vrienden.

Kristy Scholte direct bellen: 06-41 852 362

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op