Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Oostergym Fysio – Amsterdam

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

English

Eindelijk van je klachten af bij OosterGym Fysio?

Wij hebben geen wachtlijsten, je hebt geen verwijzing nodig en wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Indien je niet weet hoe je verzekerd bent, klik op de button

Maak direct een afspraak Wordt mijn behandeling vergoed?

Ben je op zoek naar fysiotherapie in Amsterdam-Oost? Dan is OosterGym Fysio misschien wel dé locatie voor jou. Kirchhoff Fysio heeft maar liefst vijf verschillende vestigingen in Amsterdam, waaronder OosterGym Fysio. Met meer dan 35 jaar ervaring in (sport)blessures, revalidatie en werkgerelateerde klachten staat ons team bij OosterGym Fysio klaar om jou van je klachten af te helpen.

Bij Kirchhoff Fysio doen we uitgebreid onderzoek naar jouw klacht en de oorzaak achter jouw klacht. We gebruiken hiervoor onze unieke Kirchhoff Fysio-methode: een compleet behandelplan met herstel van A tot Z. Bij Kirchhoff Fysio streven we altijd naar 100%functieherstel.

Kirchhoff Fysio in OosterGym

Kirchhoff Fysio biedt kwaliteit in fysiotherapie en revalidatie. Door onze passie, drive, energie en doorontwikkeling van onze methode van behandelen, is ons bedrijf inmiddels gegroeid naar maar liefst 15 vestigingen in totaal. Wij werken samen met meerdere grote sportcentra, waaronder ook OosterGym, een multifunctionele sportschool in Amsterdam-Oost/Watergraafsmeer.

Oostergym Fysio

Ben jij woonachtig in Amsterdam-Oost/Watergraafsmeer en op zoek naar een fysio die jou van je klachten af kan helpen? Dan is OosterGym Fysio misschien wel dé plek voor jou!

Bij OosterGym Fysio staan wij klaar om jou te helpen en te begeleiden bij je herstel. Je bent hier overigens niet alleen voor fysiotherapie aan het goede adres, maar ook voor personal training. Vind jouw optimale begeleiding in training, voeding en je herstel bij Kirchhoff OosterGym Fysio; voor het beste resultaat op lange termijn.

Andere specialisaties bij Kirchhoff OosterGym Fysio zijn onder andere deep tissue massage, dry needling en medical taping.

OosterGym Fysio is onderdeel van Kirchhoff Fysio Amsterdam. Bij Kirchhoff Fysio onderscheiden we ons door middel van onze unieke Kirchhoff Fysio-methode; een garantie voor een compleet behandelplan op maat met herstel van A tot Z.

Word je beperkt in je dagelijkse werkzaamheden door een aanhoudende blessure? Loop je al een tijdje rond met vervelende klachten die maar niet overgaan? Kirchhoff Fysio OosterGym is dé plek voor een fysiotherapeutische behandeling op maat. Je bent altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

Onze gegevens: Kirchhoff Fysio OosterGym

Adres:

Kruislaan 222B 1098 SL Amsterdam

Tel:

020- 8203748

Rico Hoevens direct bellen:

06-52 592 719

Kirchhoff Fysio OosterGym is de plek voor top fysiotherapeutische behandeling!

Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen! Loop niet door met klachten, maar vraag nu een gratis vrijblijvend en persoonlijk advies aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend open.

Ons Team

Rico Hoevens

Mijn naam is Rico Hoevens en ik ben geboren in Purmerend. Mijn opleiding fysiotherapie heb ik met veel plezier gedaan aan …

Lees meer

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op