Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
0297-264202
admin@losmaken.nl

Diepte massage

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Wat is het Diepte massage en wat houdt het in?

Losmaken, diepte massage, deep tissue, triggerpoint massage, diepe dwarse fricties, etc. Wij van team Kirchhoff zijn gespecialiseerd in deze deep tissue massage technieken. Al deze technieken vallen onder het losmaken. Het losmaken is een onderdeel van onze Kirchhoff methode: Losmaken, lang maken en sterk maken.

Diepte massage behandeling

Het losmaken is diepte massage techniek voor de spieren, spierfascie en het bindweefsel. Deze passen we toe op de totale keten van het lichaam. Wij maken gebruik van diepe dwarse fricties en triggerpoint massage. Met behulp onze ellebogen, vingers en duimen maken we dwarse slagen over de spieren om de doorbloeding en het herstel te verbeteren.

Doorbloeding verbeteren

Met deze technieken verbeterd de doorbloeding en kunnen afvalstoffen afgevoerd worden. Het spierweefsel ontspant, waardoor de doorbloeding wordt geoptimaliseerd. Verklevingen worden lokaal intensiever losgemaakt met specifieke technieken. Dit kan zijn in spieren, spier fascie, littekens, botvlies, pezen en in bindweefsel.

Op deze manier kan de spier zijn functie weer goed uitvoeren want een spier die ‘vast zit’ is immers niet bruikbaar of op te trainen. Wij maken niet alleen de spieren los in het gebied waar de klachten zitten maar ook het hele gebied er omheen. We gebruiken deze totale aanpak, omdat het gebied eromheen vaak overbelast wordt door de compensatie.

Indien wij triggerpoints, niet goed loskrijgen kunnen wij ook nog Dry Needling  inzetten.

Ik wil graag meer informatie over Diepte massage!

Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op!

Contactgegevens achterlaten