Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Diepte massage

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

English

Wat is dieptemassage en wat houdt het in?

Losmaken, dieptemassage, deep tissue, triggerpointmassage, diepe dwarse fricties, etc.: allemaal verschillende soorten massagetechnieken. Wij van team Kirchhoff Fysio zijn gespecialiseerd in dit soort deep tissue massage-technieken. Al deze technieken vallen onder het ‘losmaken’. Het losmaken is een onderdeel van onze Kirchhoff Fysio-methode: losmaken, lang maken en sterk maken.

Dieptemassage behandeling

Het losmaken is een dieptemassagetechniek voor zowel de spieren, spierfascie als het bindweefsel. Deze passen we toe op de totale keten van het lichaam. Wij maken gebruik van diepe dwarse fricties en triggerpointmassage. Met behulp onze ellebogen, vingers en duimen maken we dwarse slagen over de spieren om de doorbloeding en het herstel te verbeteren.

Ik heb een vraag

Doorbloeding verbeteren door dieptemassage

Met deze technieken verbetert de doorbloeding en kunnen afvalstoffen afgevoerd worden. Het spierweefsel ontspant, waardoor de doorbloeding wordt geoptimaliseerd. Verklevingen worden lokaal intensiever losgemaakt met specifieke technieken. Dit kan in spieren zijn, spierfascie, littekens, botvlies en pezen. 

Doordat de afvalstoffen afgevoerd worden en de doorbloeding wordt geoptimaliseerd, kan de spier zijn functie weer goed uitvoeren; een spier die ‘vastzit’ is immers niet bruikbaar en met deze stijve spieren kun je ook beter niet trainen.

Kirchhoff Fysio-methode

Bij Kirchhoff Fysio maken we met onze unieke Kirchhoff Fysio-methode niet alleen de spieren los in het gebied waar de klachten zitten, maar ook het hele gebied eromheen. We gebruiken deze totaalaanpak omdat het gebied waar de klacht zit, niet altijd ook het gebied is waar de klacht vandaan komt. Daarbij is het gebied rondom de klacht ook vaak overbelast vanwege (over)compensatie.

Wanneer wij triggerpoints niet goed loskrijgen met de hand of elleboog, kunnen wij er ook voor kiezen om Dry needling in te zetten.

Ik wil graag meer informatie over dieptemassage!

Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op!

Contactgegevens achterlaten