Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Luca Grimaldi

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging Almere

Luca Grimaldi

Ciao a tutti, mijn naam is Luca en zoals je misschien wel verwacht kom ik uit Italië. Sinds 2013 woon ik in Nederland en hier heb ik ook fysiotherapie gestudeerd. Inmiddels heb ik ook de cursus dry needling gedaan. Ik ben een tijdje geleden naar Amsterdam verhuisd en gaan werken bij Kirchhoff Fysio in Almere. 

Het is altijd al een doel in mijn leven geweest om mensen te kunnen helpen. Empathie, nauwkeurigheid en grote professionaliteit zijn naar mijn mening essentiële eigenschappen om mensen klachtenvrij te kunnen krijgen.

Luca Grimaldi direct bellen: 06-42 19 11 56

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op