Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Sportcentrum Atlas Fysio – Volendam

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Eindelijk van je klachten af bij Sportcentrum Atlas Fysio en Manuele Therapie

Wij hebben geen wachtlijsten, je hebt geen verwijzing nodig en wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Indien je niet weet hoe je verzekerd bent, klik op de button

Maak direct een afspraak Wordt mijn behandeling vergoed?

Bij Kirchhoff Fysio doen we uitgebreid onderzoek naar jouw klacht en de oorzaak achter jouw klacht. We gebruiken onze unieke Kirchhoff Fysio-methode om de klacht volledig op te lossen.

Sportcentrum Atlas Fysio en Manuele Therapie

Ben jij woonachtig in (de buurt van) het Munnikeveld en op zoek naar een fysio die jou van je klachten af kan helpen? Dan is Sportcentrum Atlas Fysio en Manuele Therapie misschien wel dé plek voor jou!

Sportcentrum Atlas Fysio en Manuele Therapie is onderdeel van Kirchhoff Fysio Volendam. Bij Kirchhoff Fysio onderscheiden we ons door middel van onze unieke Kirchhoff Fysio-methode; een garantie voor een compleet behandelplan op maat met herstel van A tot Z.

Loop jij al een hele tijd rond met vervelende klachten die maar niet overgaan? Word je beperkt in je dagelijkse werkzaamheden door een aanhoudende blessure? Kirchhoff Fysio Sportcentrum Atlas is dé plek voor een fysiotherapeutische behandeling op maat. Je bent altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

Onze gegevens: Kirchhoff Fysio Sportcentrum Atlas Fysio

Adres:

Gravenlandstraat 66 1131 JK Volendam

Tel:

0299 – 820054

Joël Koning direct bellen:

06 52 592 718

Davey Jonk direct bellen:

06 14 65 93 24

Kirchhoff Fysio Sportcentrum Atlas Fysio is de plek voor top fysiotherapeutische behandeling!

Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen! Loop niet door met klachten, maar vraag nu een gratis vrijblijvend en persoonlijk advies aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend open.

Ons Team

Joel Koning

Mijn naam is Joël Koning. Ik werk sinds 2016 als fysiotherapeut bij Kirchhoff fysiotherapie nadat ik ben afgestudeerd aan Thim van der……

Lees meer

Davey Jonk

Mijn naam is Davey Jonk en ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam……

Lees meer

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op