Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

LifeCity Amersfoort Centrum

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Eindelijk van je klachten af bij LifeCity Amersfoort Centrum?

Wij hebben geen wachtlijsten, je hebt geen verwijzing nodig en wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Indien je niet weet hoe je verzekerd bent, klik op de button

Maak direct een afspraak Wordt mijn behandeling vergoed?

Kirchhoff Fysio – wie zijn wij?

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Amersfoort maar weet je niet waar je beginnen moet en welke fysio bij jou past? Laat ons je dan eerst eens wat vertellen over Kirchhoff Fysio.

Bij Kirchhoff Fysio doen we uitgebreid onderzoek naar jouw klacht en de oorzaak achter jouw klacht. We gebruiken onze unieke Kirchhoff Fysio-methode om de klacht volledig op te lossen. Dit houdt een behandelplan in van A tot Z, waarbij wij een vitaliteit en fitheid van 100% nastreven.

Ons motto is ‘Voorkomen is beter dan genezen’. Loop dus niet door met kleine pijntjes, maar laat je direct helpen. Kirchhoff Fysio is een fysiopraktijk met meer dan 35 jaar ervaring in onder andere (sport)blessures, revalidatie en werkgerelateerde klachten.

Kirchhoff Fysio Amersfoort

Ben je op zoek naar een fysio in het centrum van Amersfoort? Of wellicht een fysiotherapeut in Amersfoort Vathorst/Noord? Kirchhoff Fysio heeft twee verschillende vestigingen in Amersfoort, beide in sportscholen van LifeCity. Ook in de nabijgelegen LifeCity-sportschool in Baarn staat een fysioteam van Kirchhoff voor je klaar.

LifeCity Fysio Amersfoort Centrum

Wanneer je kiest voor LifeCity Fysio Amersfoort Centrum, kies je voor een jong en gedreven team van fysiotherapeuten. Bij LifeCity Fysio Amersfoort Centrum helpen we je graag met jouw klacht of blessure; op naar een gezonde, fitte en pijnvrije versie van jezelf!

Dus loop jij al een hele tijd rond met vervelende klachten die maar niet overgaan? Word je beperkt in je dagelijkse werkzaamheden door een aanhoudende blessure? Kirchhoff Fysio LifeCity Amersfoort Centrum is dé plek voor een fysiotherapeutische behandeling op maat. Je bent hier altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

LifeCity Amersfoort-Centrum is gevestigd in een inspirerend pand in het hartje van Amersfoort.

Onze gegevens: LifeCity Amersfoort Centrum

Adres:

Utrechtseweg 6 – 3811 NB Amersfoort

Tel:

033- 8200375

Stefan Bakker direct bellen:

06-81 618 020

Kirchhoff Fysio LifeCity Amersfoort Centrum is de plek voor top fysiotherapeutische behandeling!

Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen! Loop niet door met klachten, maar vraag nu een gratis vrijblijvend en persoonlijk advies aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend open.

Ons Team

LifeCity Amersfoort Centrum

Stefan Bakker

Ik ben sinds 2016 in dienst bij Kirchhoff Fysio……………….

Lees meer

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op