Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Kerkepad Fysio en Kinderfysio – Volendam

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio Kerkepad en Kinderfysio

Wij hebben geen wachtlijsten, je hebt geen verwijzing nodig en wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Indien je niet weet hoe je verzekerd bent, klik op de button

Maak direct een afspraak Wordt mijn behandeling vergoed?

Bij Kirchhoff Fysio doen we uitgebreid onderzoek naar jouw klacht en de oorzaak achter jouw klacht. We gebruiken onze unieke Kirchhoff Fysio-methode om de klacht volledig op te lossen.

Kirchhoff Fysio Kerkepad en Kinderfysio

Ben jij woonachtig in de oude kom van Volendam en op zoek naar een fysio die jou van je klachten af kan helpen? Dan is Kirchhoff Fysio Kerkepad en Kinderfysio misschien wel dé plek voor jou!

Kirchhoff Fysio Kerkepad en Kinderfysio is onderdeel van Kirchhoff Fysio Volendam. Bij Kirchhoff Fysio onderscheiden we ons door middel van onze unieke Kirchhoff Fysio-methode; een garantie voor een compleet behandelplan op maat met herstel van A tot Z.

Loop jij al een hele tijd rond met vervelende klachten die maar niet overgaan? Word je beperkt in je dagelijkse werkzaamheden door een aanhoudende blessure? Kirchhoff Fysio Kerkepad en Kinderfysio is dé plek voor een fysiotherapeutische behandeling op maat. Je bent altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

Onze gegevens: Kirchhoff Fysio Kerkepad en Kinderfysio

Adres:

Kerkepad 4 1131 XN Volendam

Tel:

0299 – 742156

Kristy Scholte direct bellen:

06-41 852 362

Kirchhoff Fysio Kerkepad en Kinderfysio is de plek voor top fysiotherapeutische behandeling!

Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen! Loop niet door met klachten, maar vraag nu een gratis vrijblijvend en persoonlijk advies aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend open.

Ons Team

Kristy Scholte

Mijn naam is Kristy Scholte, geboren en getogen op het Kerkepad in Volendam. Mijn VWO heb ik afgerond op het Don Bosco College in Volendam……

Lees meer

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op