Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Bianca Daemen

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging Almere

Bianca Daemen

Hallo, ik ben Bianca en dit jaar vier ik mijn 25-jarig jubileum als fysio. Na 1 jaar in Limburg en 2 jaar in Duitsland gewerkt te hebben, begon in 2000 mijn nieuwe avontuur bij OCA-Amstelveen. De afgelopen 13 jaar ben ik voor Kirchhoff Fysio werkzaam. Aanvankelijk alleen als fysio, maar inmiddels ben ik ook verantwoordelijk voor onze vestigingen in Almere, Baarn en Amersfoort.

Toen men mij vroeg een stukje over mezelf te schrijven voor deze site, moest ik even nadenken. Vaak gaat het over specialisaties die iemand heeft, maar ik vertel je liever wat je kan verwachten als je bij mij op de praktijk komt.

Zodra je bij mij over de drempel stapt, zal ik met al mijn social skills/kennis/kunde en netwerk proberen jou van je fysieke klacht af te helpen. Na het doen van mijn anamnese, zal ik uitleggen hoe wij als praktijk naar je klacht kijken. Vervolgens doe ik mijn onderzoek en zal ik tot een diagnose/conclusie komen. Vaak kan ik, samen met jou, de klacht zelf oplossen, maar heel soms komt het voor dat je met jouw klacht bij mij niet op de beste plek bent. Als dat het geval is, zal ik met je gaan meedenken en eventueel doorverwijzen.

Als ik denk jouw klacht te kunnen oplossen, gaan we samen aan de slag. Veel praktijken starten met oefeningen. En dat is goed, want ook in ons behandeltraject zal je aan de slag moeten. Toch ziet het er bij mij net even anders uit. Eerst kom je op de behandelbank terecht. Spieren dienen namelijk eerst los en lang genoeg te zijn voordat je ze gaat trainen. Het losmaken is echt hetgeen ik zelf doe door middel van deep tissue technieken met handen/ellebogen en dry needling. Het rekken en trainen zal ik je leren en je waar nodig begeleiden.

Patiënten beschrijven me als: deskundig, empathisch, vriendelijk, eerlijk, professioneel, verbonden, betrouwbaar, duidelijk, meedenkend, snel reagerend, direct, praktisch, out of the box en efficiënt. Spreken deze woorden je aan en loop je rond met fysieke klachten: neem dan contact met mij op. 

Ik ben werkzaam in Almere Literatuurwijk. Na jaren met veel plezier in Anytime Fitness (boven de Vomar) te hebben gewerkt ben ik sins 12 januari 2024 verhuisd. Ik ben nu gelokaliseerd in onze nieuwe vestiging in Basic-Fit Almere Literatuurwijk bij de Gamma.

Bianca Daemen direct bellen: 06 54 358 788

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op