Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Vestiging Baarn

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio Baarn

Geen wachtlijsten, geen verwijzing nodig, aangesloten bij alle zorgverzekeraars

Maak direct een afspraak Wordt mijn behandeling vergoed?

Heb je last van stijve gewrichten of een vervelende blessure? Word je in het dagelijks leven of tijdens je werk beperkt door die ene aanhoudende klacht? Bij Kirchhoff Fysio Baarn ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig zijn om je klachten te verhelpen.

Kirchhoff Fysio Baarn – de beste fysiotherapie in Baarn.

Ben je woonachtig in of in de omgeving van Baarn en op zoek naar een fysiotherapeut? Kirchhoff Fysio Baarn bestaat uit jonge, professionele fysiotherapeuten die jou van je vervelende klachten af kunnen helpen. Door ons veelzijdige team kun je bij Kirchhoff Fysio Baarn niet alleen terecht voor rug-, nek- en schouderklachten, maar voor het algehele plaatje.

Bij Kirchhoff Fysio Baarn richten we ons niet alleen op pijnbestrijding, maar ook op het voorkomen van nieuwe klachten of oude klachten die terugkomen. Wist je dat de plek van de klacht ook lang niet altijd is waar de klacht vandaan komt?

Waarom Kirchhoff Fysio Baarn?

Bij Kirchhoff Fysio Baarn ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig zijn om je klachten te verhelpen. Wij onderscheiden ons door middel van onze unieke Kirchhoff Fysio-methode; een garantie voor een compleet behandelplan op maat met herstel van A tot Z.

Lees wat Kirchhoff Fysio Baarn voor jou betekenen kan:

Kirchhoff Fysio Baarn is al ruim 35 dé fysiotherapeut in Baarn. Of je nou op zoek bent naar fysiotherapie na een operatie, fysiotherapie bij overbelastingsblessures of fysiotherapie bij sportklachten, bij Kirchhoff Fysio Baarn ben je aan het juiste adres! Met onze eigen unieke werkwijze onderzoeken we je van top tot teen om tot de kern van jouw probleem of klacht te komen. Ons streven is altijd een pijnvrije toekomst.

Een greep uit de specialisaties van Kirchhoff Fysio Baarn:

• Dry needling

• Diepe massagetechnieken (deep tissue massage)

• Triggerpointbehandeling

• Bindweefselmassage

• Medical taping

• Mobilisaties via Mulligan Manual Therapy Concept

Maar ook voor fysiotherapie bij rugrevalidatie of longrevalidatie (na Covid) kun je natuurlijk bij Kirchhoff Fysio Baarn terecht. Neem eens een kijkje onder het kopje Specialisatie voor een compleet overzicht van de specialisaties bij Kirchhoff Fysio Baarn.

Nieuwsgierig of wij iets voor jou kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend voor een afspraak bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt en kom vandaag nog bij ons langs!

Vestigingen Kirchhoff Fysio LifeCity Baarn

Adres:

De Geerenweg 13 – 3741 RP Baarn

Tel:

035 – 8200352

Desiree van den Berg direct bellen:

06-43 448 879

Kirchhoff Fysio LifeCity Baarn is de plek voor top fysiotherapeutische behandeling!

Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen! Loop niet door met klachten, maar vraag nu een gratis vrijblijvend en persoonlijk advies aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend open.

Waarom kiezen voor Kirchhoff Fysio Baarn?

Ben jij woonachtig in Baarn of omgeving Amersfoort en op zoek naar een fysio die jou van je klachten af kan helpen? Kirchhoff Fysio Baarn onderscheidt zich van andere fysio’s door onze Kirchhoff Fysio-methode. Bij Kirchhoff Fysio staan we namelijk voor een compleet behandelplan op maat met herstel van A tot Z. Je bent altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

Door interne opleidingen en optimaal contact tussen collega’s onderling, vinden we bij Kirchhoff Fysio Baarn altijd het behandelplan dat het beste bij jou past. Met dit behandelplan in combinatie met individuele begeleiding en persoonlijke aandacht streven we bij Kirchhoff Fysio Baarn altijd naar een pijnvrije toekomst.

Geen wachtlijst, geen verwijzing nodig, aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Loop niet langer door met klachten, maar vraag een gratis en vrijblijvend, persoonlijk advies van Kirchhoff Fysio Baarn aan.

Benieuwd naar onze fysiotherapeuten?

Maak kennis met het volledige team van Kirchhoff Fysio Baarn

Ons Team

Vestiging Baarn:

Desiree van den Berg

Mijn naam is Desiree van den Berg. Ik werk nu sinds 2015 jaar met veel liefde en plezier voor Kirchhoff Fysiotherapie in Baarn. Ik heb niet direc….

Lees meer

Maak direct een afspraak

Afspraak inplannen