Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

LifeCity Fysio – Baarn

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Eindelijk van je klachten af bij LifeCity Fysio – Baarn?

Wij hebben geen wachtlijsten, je hebt geen verwijzing nodig en wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Indien je niet weet hoe je verzekerd bent, klik op de button

Maak direct een afspraak Wordt mijn behandeling vergoed?

Kirchhoff Fysio Baarn – wie zijn wij?

Waarom kiezen voor Kirchhoff Fysio? Bij Kirchhoff Fysio doen we uitgebreid onderzoek naar zowel je klacht als de oorzaak achter deze klacht. Hiervoor maken wij gebruik van onze unieke Kirchhoff Fysio-methode; een garantie voor een compleet persoonlijk behandelplan, met herstel van A tot Z.

Ons motto is ‘Voorkomen is beter dan genezen’. Loop dus niet door met kleine pijntjes, maar laat je direct helpen. Kirchhoff Fysio Baarn is een fysiopraktijk met meer dan 35 jaar ervaring in onder andere (sport)blessures, revalidatie en werkgerelateerde klachten.

Kirchhoff Fysio Baarn

Woon jij in of in de buurt van Baarn of wellicht omgeving Amersfoort en ben je op zoek naar een fysio die jou van je (langdurige) klachten af kan helpen? Dan is LifeCity Baarn misschien wel dé locatie voor jou!

Bij LifeCity Baarn staat iemand voor je klaar die jou kan helpen met onder andere dry needling, diepe massagetechnieken (deep tissue massage), triggerpointbehandeling en bindweefselmasssage. Maar ook voor medical taping en mobilisaties via het Mulligan Manuel Therapy Concept kun je bij LifeCity Baarn terecht.

LifeCity Fysio Baarn

LifeCity Fysio Baarn is onderdeel van Kirchhoff Fysio Baarn en gevestigd aan de rand van Baarn. In deze unieke sportschool kun je niet alleen terecht voor jouw dagelijkse trainingen, maar ook voor kinderopvang, groepslessen, sauna en natuurlijk fysiotherapie. Wanneer je kiest voor LifeCity Fysio Baarn, kies je voor een jong en gedreven team van fysiotherapeuten van Kirchhoff. Bij LifeCity Fysio Baarn helpen we je graag van jouw klacht(en) af en maken we de weg vrij naar een gezonde, fitte en pijnvrije toekomst!

Blijf dus niet langer doorlopen met vervelende klachten en neem contact op met een van onze fysiotherapeuten in LifeCity Fysio Baarn. LifeCity Fysio Baarn is dé plek voor een fysiotherapeutische behandeling op maat. Hier ben je altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

Meer weten?

Onze gegevens: LifeCity Fysio – Baarn

Adres:

De Geerenweg 13 – 3741 RP Baarn

Direct bellen:

035 – 8200352

Desiree van den Berg direct bellen:

06-43 448 879

Kirchhoff Fysio LifeCity Baarn is dé plek voor een fysiotherapeutische behandeling op maat.

Loop niet door met klachten! Bij Kirchhoff Fysio LifeCity Baarn heb je geen verwijzing nodig. Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen en vraag een vrijblijvend en persoonlijk advies aan. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend open.

Ons Team

Vestiging Baarn:

Desiree van den Berg

Mijn naam is Desiree van den Berg. Ik werk nu sinds 2015 jaar met veel liefde en plezier voor Kirchhoff Fysiotherapie in Baarn. Ik heb niet direc….

Lees meer

Daan van Haarst

Ik heb fysiotherapie gestudeerd aan de hogeschool voor fysiotherapie Thim van der Laan in Nieuwegein. Ik heb……

Lees meer

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op