Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
0297-264202
admin@losmaken.nl

Behandelaar Roy Tuip – Volendam

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging Volendam

Roy Tuip

Vanaf 2019 werkzaam als fysiotherapeut. Sinds januari 2020 ben ik een nieuw gezicht bij Kirchhoff Fysio. Als fysiotherapeut heb ik mijn hobby en karakter samen kunnen voegen tot mijn werk: namelijk om mensen te begeleiden en te coachen om weer te kunnen bewegen. Zelf ben ik fanatiek hardloper en ’s zomers doe ik ook aan wielrennen. Binnen ons bedrijf ben ik mezelf aan het ontwikkelen op het gebied van (long)revalidatie. Daarnaast geef ik begeleiding bij trainingen via het David Spine trainingsconcept. Ook voor orthopedische klachten sta ik graag voor u klaar.

Roy Tuip direct bellen; 06 6432 28306 

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op