Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Kirchhoff Fysio Dukaton – Volendam 

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio Dukaton Volendam

Geen wachtlijst, geen verwijzing nodig, aangesloten bij alle zorgverzekeraars.  Weet je niet hoe je verzekerd bent? Klik dan op onderstaande button.

Maak direct een afspraak Wordt mijn behandeling vergoed?

Kirchhoff Fysio Dukaton Volendam – wie zijn wij?

Bij Kirchhoff Fysio Dukaton Volendam ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig zijn om je klachten te verhelpen. Ieder dag staat er bij onze splinternieuwe vestiging (maart 2023) aan de Dukaton Volendam een allround team voor je klaar. Dit betekent: geen wachtlijst en direct alle hulp op maat.

Maar ook voor fysiotherapie voor manuele therapie, fysiotherapie bij sportblessures en kinderfysiotherapie kun je bij Kirchhoff Fysio Dukaton Volendam terecht. Check onze website om meer te weten te komen over al onze specialisaties.

Waarom kiezen voor Kirchhoff Fysio Dukaton Volendam

Bij Kirchhoff Fysio doen we uitgebreid onderzoek naar zowel je klacht als de oorzaak achter deze klacht. Hiervoor maken wij gebruik van onze unieke Kirchhoff Fysio-methode ; een garantie voor een compleet persoonlijk behandelplan, met herstel van A tot Z.

Ons motto is ‘Voorkomen is beter dan genezen’. Loop dus niet door met kleine pijntjes, maar laat je direct helpen. Kirchhoff Fysio Dukaton Volendam is een fysiopraktijk met meer dan 35 jaar ervaring in onder andere (sport)blessures, revalidatie en werkgerelateerde klachten.

Fysiotherapie Volendam – Kirchhoff Fysio Dukaton Volendam

Woon of werk jij in of in de omgeving van Volendam en ben je op zoek naar een fysiotherapeut? Dan is onze vestiging op de Dukaton in Volendam misschien wel dé locatie voor jou.

Bij Kirchhoff Fysio Dukaton Volendam staat dagelijks iemand klaar die jou kan helpen met onder andere manueel therapie, dry needling, diepe massagetechnieken (deep tissue massage), triggerpointbehandeling en bindweefselmasssage. Maar ook voor medical taping en mobilisaties via het Mulligan Manuel Therapy Concept kun je bij Dukaton Volendam terecht.

Dus blijf niet langer doorlopen met die vervelende (sport)blessure en maak een einde aan elke vorm van belemmering in het dagelijks leven door klachten. Kom langs bij Kirchhoff Fysio Dukaton Volendam: dé plek voor een fysiotherapeutische behandeling op maat. Je bent altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

Nieuwsgierig of wij iets voor jou kunnen betekenen?

Bel vrijblijvend voor een afspraak en kom vandaag nog bij ons langs!

Onze gegevens: Kirchhoff Fysio Dukaton Volendam

Adres:

Dukaton 17 1132 RA Volendam

Tel:

06-5259 2718

Joël Koning direct bellen:

06-5259 2718

Kirchhoff Fysio Dukaton Volendam is de plek voor top fysiotherapeutische behandeling!

Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen! Loop niet door met klachten, maar vraag nu een gratis vrijblijvend en persoonlijk advies aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend open.

Ons Team

Joël Koning

Mijn naam is Joël Koning. Ik werk sinds 2016 als fysiotherapeut bij Kirchhoff fysiotherapie nadat ik ben afgestudeerd aan Thim van der Laan. In deze 5 jaar..

Lees meer

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op