Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Administratie Rina Graziani

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Administratie

Rina Graziani

Hallo ik ben Rina en ik werk al ruim 15 jaar voor Kirchhoff fysio als administrateur en office manager. Ik houd mij bezig met het de dagelijkse administratieve werkzaamheden van een praktijk. Hieronder vallen zaken zoals declaraties verwerken, contractenbeheer, vecozo administratie en het verwerken van alle mutaties in de boekhouding. Ik beheer bovendien de contacten met de boekhouder en zorgverzekeraars. Daarnaast beheer ik de agenda’s van de verschillende fysiotherapeuten en doe ik nog allerlei andere zaken achter de schermen bij Kirchhoff Fysio. Een manusje van alles dus!

 

Rina Graziani direct bellen: 0297-264202

Mail: admin@losmaken.nl  

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op