Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Basic-Fit Almere Literatuurwijk

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Eindelijk van je klachten af bij Basic-Fit Almere Literatuurwijk?

Wij hebben geen wachtlijsten, je hebt geen verwijzing nodig en wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Indien je niet weet hoe je verzekerd bent, klik op de button

Maak direct een afspraak Wordt mijn behandeling vergoed?

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Literatuurwijk Almere of in Almere-Stad? Dan is Kirchhoff Fysio Almere misschien wel dé locatie voor jou. Kirchhoff Fysio heeft twee vestigingen in Almere, waaronder ook Basic Fit Almere Literatuurwijk. Met meer dan 35 jaar ervaring in (sport)blessures, revalidatie en werkgerelateerde klachten staat ons team bij Basic-Fit Almere Literatuurwijk klaar om jou van je klachten af te helpen.

Kirchhoff Fysio Almere

Ons motto? Beter voorkomen dan genezen. Wees er dus op tijd bij en blijf niet te lang doorlopen met dat ene vervelende pijntje. Denk niet: het gaat vast wel vanzelf over. Bij Kirchhoff Fysio Almere streven we altijd naar 100% vitaliteit en fitheid.

Kirchhoff Fysio Almere onderscheidt zich door niet alleen jouw klacht te onderzoeken, maar de oorzaak achter jouw klacht. We gebruiken hiervoor onze unieke Kirchhoff Fysio-methode: een compleet behandelplan met herstel van A tot Z.

Basic-Fit Almere Literatuurwijk

Kirchhoff Fysio Almere werkt samen met verschillende multifunctionele sportscholen, waaronder ook Basic-Fit in Literatuurwijk Almere. Dus, ben jij woonachtig in (de buurt van) Literatuurwijk of Almere Poort en op zoek naar een fysio die jou van je klachten af kan helpen? Dan is Basic-Fit Almere Literatuurwijk misschien wel dé plek voor jou!

Kirchhoff Fysio Basic-Fit Almere Literatuurwijk is dé plek voor een fysiotherapeutische behandeling op maat. Je bent altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

Onze gegevens: Basic Fit Literatuurwijk

Adres:

Editiestraat 22 – 1321 NG Almere

Tel:

036- 5365213

Bianca Daemen direct bellen:

06 54 358 788

Kirchhoff Fysio Basic Fit Literatuurwijk is de plek voor top fysiotherapeutische behandeling!

Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen! Loop niet door met klachten, maar vraag nu een gratis vrijblijvend en persoonlijk advies aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend open.

Ons Team

Kirchhoff Fysio Anytime Fitness Literatuurwijk

Bianca Daemen

Hallo, ik ben Bianca en dit jaar vier ik mijn 25 jarig jubileum als fysio. Na 1 jaar in Limburg en 2 jaar in Duitsland gewerkt te hebben, begon in 2000 mijn nieuwe avontuur bij OCA-Amstelveen.………………..

Lees meer

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op