Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Squash City Fysio – Amsterdam

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

English

Eindelijk van je klachten af bij Squash City Fysio?

Wij hebben geen wachtlijsten, je hebt geen verwijzing nodig en wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Indien je niet weet hoe je verzekerd bent klik, op de button

Maak direct een afspraak Wordt mijn behandeling vergoed?

Ben je op zoek naar een fysio in hartje Amsterdam? Kirchhoff Fysio heeft maar liefst vijf verschillende vestigingen in Amsterdam, waaronder Squash City Fysio. Met meer dan 35 jaar ervaring in (sport)blessures, revalidatie en complexe, langdurige klachten staat ons team bij Squash City Fysio voor je klaar om jou van je klachten af te helpen.

Loop niet te lang door met je klachten! Des te langer je wacht, des te langer de hersteltijd kan zijn. Bij Kirchhoff Fysio doen we uitgebreid onderzoek naar jouw klacht, en nog belangrijker: naar de oorzaak achter jouw klacht. We gebruiken onze unieke Kirchhoff Fysio-methode om de klacht volledig op te lossen.

Squash City Fysio

Kirchhoff Fysio biedt kwaliteit in fysiotherapie en revalidatie. Dankzij onze passie, drive, energie en doorontwikkeling van onze methode van behandelen is ons bedrijf gegroeid naar maar liefst 15 vestigingen; 5 hiervan zijn gevestigd in Amsterdam. Wij werken samen met meerdere grote sportcentra, zoals ook Squash City Fysio, een multifunctionele sportschool in Amsterdam voor fitness, groepslessen of squash.

Kirchhoff Squash City Fysio

Ben jij woonachtig in het centrum van Amsterdam en op zoek naar een fysio die jou van je klachten af kan helpen? Dan is Squash City Fysio misschien wel dé plek voor jou!

Bij Squash City Fysio staat ons Kirchhoff Fysioteam voor je klaar, onder andere voor het losmaken van je spieren, bindweefselmassage, dry needling, medical taping en mobilisaties via het Mulligan Manual Therapy Concept.

Squash City Fysio is onderdeel van Kirchhoff Fysio Amsterdam. Bij Kirchhoff Fysio onderscheiden we ons door middel van onze unieke Kirchhoff Fysio-methode; een garantie voor een compleet behandelplan op maat met herstel van A tot Z.

Dus gaan die rugklachten maar niet over, zoek je fysiotherapie voor na je operatie of ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen bij je sportblessure? Kirchhoff Squash City Fysio is dé plek voor een fysiotherapeutische behandeling op maat. Je bent altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze gegevens: Kirchhoff Fysio Squash City Fysio

Adres:

Ketelmakerstaat 6 1013 DE Amsterdam

Tel:

020-6205369

Koen Middelberg direct bellen:

06-14042113

Kirchhoff Fysio Squash City is de plek voor top fysiotherapeutische behandeling!

Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen! Loop niet door met klachten, maar vraag nu een gratis vrijblijvend en persoonlijk advies aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend open.

Ons Team

Koen Middelberg

Hi, mijn naam is Koen. Ik vind het belangrijk dat je je lekker in je vel voelt zitten. Je lichaam is de enige plek waar je je hele leven zult wonen,……

Lees meer

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op