Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Koen Middelberg

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging Amsterdam

Koen Middelberg

Hi, mijn naam is Koen. Ik vind het belangrijk dat je je lekker in je vel voelt zitten. Je lichaam is de enige plek waar je je hele leven zult wonen, daarom is het belangrijk dat je je daarin goed voelt. Ik heb diverse vechtsporten gedaan en weet daarom wat het is om een blessure op te lopen. Niks is zo belangrijk als een goede fysio, die je weer op de been kan helpen.

Mijn vooropleiding heeft bestaan uit het gymnasium op het Barlaeus. Maar de wereld bestuderen vanuit een ivoren torentje leek mij niets. Ik wilde (en wil dat nog steeds) tussen de mensen zijn. Daarom koos ik voor de opleiding Fysiotherapie aan de HvA. Sinds 2016 werk ik met veel plezier voor Kirchhoff Fysio. Lekker onder de mensen, handen uit de mouwen, mensen behandelen/optrainen tot zij zich weer top voelen. Loop niet langer rond met klachten maar bel mij om te kijken wat ik voor je kan beteken.

Koen Middelberg direct bellen: 06-14 042 113

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op