Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Sport en Fitness Fysio Markerkant – Almere

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Eindelijk van je klachten af bij Sport en Fitness Fysio – Markerkant?

Wij hebben geen wachtlijsten, je hebt geen verwijzing nodig en wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Indien je niet weet hoe je verzekerd bent, klik op de button

Intake direct inplannen Wordt mijn behandeling vergoed? Maak direct een afspraak

Ben je op zoek naar fysiotherapie in Almere en woonachtig in Kruidenwijk, Waterwijk of omgeving Markerkant? Dan is Sport en Fitness Fysio Markerkant misschien wel dé plek voor jou.

Voor zowel fysiotherapie bij sportblessures, massagetherapie, oefentherapie, fysiotherapie bij overbelastingsblessures in Almere ben je bij Sport en Fitness Fysio Markerkant aan het juiste adres. Iedere dag staat er in dit grootste fitnesscentrum van Flevoland een allround fysioteam van Kirchhoff Fysio klaar om jou van je klachten af te helpen. Met onze unieke Kirchhoff Fysio-methode garanderen we een compleet persoonlijk behandelplan met herstel van A tot Z.

Sport en Fitness Center Almere

Bij Kirchhoff Fysio kijken we altijd naar het gehele plaatje: waar komen de klachten vandaan en hoe lossen we de oorzaak op? Dankzij onze grote passie voor het menselijk welzijn en de continue doorontwikkeling van onze methode is ons bedrijf gegroeid naar maar liefst 15 vestigingen; 3 hiervan zijn gevestigd in Almere. Wij werken samen met meerdere multifunctionele sportscholen, zoals ook het gigantische Sport en Fitness Center Almere.

Sport en Fitness Fysio Markerkant

Ben jij op zoek naar een fysio die jou van je klachten af kan helpen en woon, werk of sport jij in de omgeving van Markerkant? Dan is Sport en Fitness Fysio Markerkant misschien wel dé plek voor jou!

Sport en Fitness Fysio Markerkant is onderdeel van Kirchhoff Fysio Almere. Bij Kirchhoff Fysio onderscheiden we ons door middel van onze unieke Kirchhoff Fysio-methode, waarbij we altijd streven naar 100% functieherstel.

Dagelijks staat er een allround team klaar om met jouw klachten aan de slag te gaan. Dus blijf niet langer doorlopen met die vervelende (sport)blessure en maak een einde aan elke vorm van belemmering in het dagelijks leven door klachten. Sport en Fitness Fysio Markerkant is dé plek voor een fysiotherapeutische behandeling op maat. Je bent altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

Maak snel een afspraak!

Onze gegevens: Kirchhoff Fysio Sport en Fitness

Adres:

Markerkant 10-132D 1316 AL Almere

Tel:

036 – 8200302

Luca Grimaldi direct bellen:

06-42 191 156

Ronald Cornelisz direct bellen:

06-41 588 045

Kirchhoff Fysio Sport en Fitness – Markerkant is de plek voor top fysiotherapeutische behandeling!

Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen! Loop niet door met klachten, maar vraag nu een gratis vrijblijvend en persoonlijk advies aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend open.

Ons Team

Sport en Fitness Fysio Markerkant

Ronald Cornelisz

Ik ben Ronald Cornelisz en ben nu zo’n 10 jaar fysiotherapeut en Kirchhoff Fysio is daarin mijn eerste werkgever……

Lees meer

Luca Grimaldi

Ciao a tutti, mijn naam is Luca en zoals je misschien wel verwacht kom ik uit Italië.

Lees meer

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op