Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Inge Hansen

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging Amsterdam

Inge Hansen

Hallo allemaal! Mijn naam is Inge Hansen en ik kom uit Volendam.

Ik ben begonnen met het studeren van fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam, omdat ik in het verleden als sporter zelf veel bij de fysiotherapeut op de behandelbank heb gelegen. Dit is waar mijn interesse in het menselijk lichaam en de klachten die hieraan kunnen ontstaan, is begonnen.

Ik werk sinds begin dit jaar in Health Club Jordaan wat ik een hele fijne werkplek vindt! In mijn dagelijks leven sport ik ook in de sportschool en ik padel ook graag.

Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, spreek me aan in de sportschool. Je kan mij ook een berichtje sturen.

Inge Hansen direct bellen: 06 2948 4488

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op