Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Vestiging Amersfoort

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio Amersfoort

Geen wachtlijst, geen verwijzing nodig, aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Maak direct een afspraak Wordt mijn behandeling vergoed?

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Amersfoort om jou te helpen met een vervelende lichamelijke klacht? Word je binnenkort geopereerd en heb je (langdurige) begeleiding nodig bij het herstel van je operatie? Wat je qua fysiotherapie ook zoekt, bij Kirchhoff Fysio Amersfoort ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig zijn om je klachten te verhelpen.

Kirchhoff Fysio Amersfoort – de beste fysiotherapie in Amersfoort.

Ben je woonachtig in Amersfoort centrum of in Vathorst? Met Kirchhoff Fysio Amersfoort zit er altijd een fysiotherapeut bij jou in de buurt.

Kirchhoff Fysio Amersfoort bestaat uit een gedreven team van professionele fysiotherapeuten die jou van je vervelende klachten af kan helpen. Of je nou op zoek bent naar fysiotherapie bij overbelastingsklachten, een sportmassage- of dry needling-behandeling, fysiotherapie bij sportblessures of therapie op maat, bij Kirchhoff Fysio Amersfoort ben je aan het juiste adres!

Wat Kirchhoff Fysio Amersfoort voor jou betekenen kan:

Bij Kirchhoff Fysio Amersfoort ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig zijn om je van je klachten af te helpen. Ieder dag staat er een allround team voor je klaar. Dit betekent geen wachtlijst en direct alle hulp op maat.

Ons professionele fysioteam bestaat uit opgeleide fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Of je nu dus last hebt van knieklachten, je rug, heup of schouder; binnen ons team is er altijd iemand bij wie je terecht kunt.

Hoe wij werken bij Kirchhoff Fysio Amersfoort?

Doordat wij met Kirchhoff Fysio Amersfoort gevestigd zijn in sportscholen van LifeCity, krijgen wij voornamelijk te maken met sportgerelateerde klachten en blessures. Maar ook mensen die juist doordat zij gaan sporten tegen bepaalde zwakke plekken in het lichaam aanlopen.

Optimale begeleiding zowel tijdens als na je traject

Bij Kirchhoff Fysio Amersfoort streven wij altijd naar 100% vitaliteit. Ook na je behandeltraject zien we je daarom graag een keer terug om te kijken hoe de verhoudingen in het lichaam ervoor staan en of je lichaam echt voor 100% is hersteld en aangesterkt. Pas dan zijn wij tevreden!

Een greep uit de specialisaties van Kirchhoff Fysio Amersfoort:

  • Dry needling

  • Diepe massagetechnieken (deep tissue massage)

  • Triggerpointbehandeling

  • Bindweefselmassage

  • Medical taping

  • Mobilisaties via Mulligan Manual Therapy Concept

   

  Maar ook voor longrevalidatie (na Covid) en fysiotherapie na een operatie kun je zoals eerder aangegeven bij Kirchhoff Fysio Amersfoort terecht. De hoofdspecialisaties van Kirchhoff Fysio Amersfoort zijn dry needling, medical taping en Mulligan Concept.

  Kijk voor een compleet overzicht van de specialisaties van Kirchhoff Fysio Amersfoort onder het kopje Specialisaties bovenin.

  Nieuwsgierig of wij iets voor jou kunnen betekenen?

   Bel vrijblijvend voor een afspraak bij een van onze vestigingen in Amersfoort en kom vandaag nog bij ons langs!

   Vestigingen in Amersfoort

   Waarom kiezen voor Kirchhoff Fysio Amersfoort?

   Kirchhoff Fysio Amersfoort onderscheidt zich van andere fysio’s door onze Kirchhoff Fysio-methode. Bij Kirchhoff Fysio staan we namelijk voor een compleet behandelplan op maat met herstel van A tot Z. Je bent altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel. Hij of zij staat je bij van begin tot eind in jouw behandeltraject – wij gaan voor alle puntjes op de i!

   Door interne opleidingen en optimaal contact tussen collega’s onderling, vinden we bij Kirchhoff Fysio Amersfoort altijd het behandelplan dat het beste bij jou past. Vanwege onze verschillende vestigingen in Amersfoort en onze gespecialiseerde teams op locatie is er altijd een fysiotherapeut bij wie je met spoed terecht kunt. Blijf dus niet langer lopen met je klacht en neem contact op met Kirchhoff Fysio Amersfoort of één van onze andere vestigingen.

   Geen wachtlijst, geen verwijzing nodig, aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

   Loop niet langer door met klachten, maar vraag een gratis en vrijblijvend, persoonlijk advies van Kirchhoff Fysio Amersfoort aan.

   Benieuwd naar onze fysiotherapeuten?

   Maak kennis met het volledige team van Kirchhoff Fysio Amersfoort

   Ons Team

   Vestiging Amersfoort:

   Stefan Bakker

   Centrum

   Ik ben sinds 2016 in dienst bij Kirchhoff Fysio……………….

   Lees meer

   Erik Kirchhoff

   Vathorst

   Ik ben Erik Kirchhoff en al meer dan 35 jaar fysiotherapeut. Op school was ik…..

   Lees meer

   Maak direct een afspraak

   Afspraak inplannen