Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Erik Kirchhoff

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging LifeCity Amersfoort Vathorst/Noord

Erik Kirchhoff

Ik ben Erik Kirchhoff en al meer dan 35 jaar fysiotherapeut. Op school was ik een goede student fysiotherapie, maar in de praktijk klopte veel van die boekenwijsheid niet.

Ik had het geluk dat ik 2 geniale leermeesters in de fysio tegenkwam:

  • Richard Smith; de dirigent van los-, lang- en strek maken en hoe organiseer je een praktijk; 6 jaar voor gewerkt.
  • Rens Reijsenbach; onderzoeken en behandelen van de gehele keten en het 360 graden fenomeen; voor, achter, boven en onderzijde; 6 jaar partnership mee gehad.

Mijn taak was de praktische vertaling maken wat deze meesters verzonnen, de opleiding van onze fysio’s in de methode verzorgen en de beste organisatie creëren zodat onze vakmensen zich bezig konden houden met waar ze goed in zijn. Met deze ervaringen ben ik Kirchhoff Fysio gestart en heb ik dit doorgezet.

Mijn instelling eist 100% resultaat over het geheel, of in ieder geval zo dicht mogelijk tegen de 100%.

Door kwaliteit in fysiotherapie/revalidatie, passie, drive, energie, doorontwikkeling van onze methode van behandelen, etc is ons bedrijf gegroeid naar 15 vestigingen, voornamelijk in grote multifunctionele sportcentra.

Wij stellen altijd dat het onze functie in de maatschappij is om mensen klachtenvrij te laten bewegen. De functie van de sportscholen is dat mensen bewegen en zodoende klachten voorkomen; zie hier de mooie samenwerking.

Ik werk al jaren als fysiotherapeut en kan zeggen dat ik nooit 1 dag geen zin had of me verveeld heb. Elke klant is uniek; wie kan zeggen dat zij of hij meer dan 25-30 maal per dag een uniek mens van zijn klachten af mag helpen. Aan het einde van de dag ben ik fysiek wat moe maar bruis ik van de energie.

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op