Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Health Club Jordaan Fysio – Amsterdam

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

English

Eindelijk van je klachten af bij Health Club Jordaan Fysio?

Wij hebben geen wachtlijsten, je hebt geen verwijzing nodig en wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Indien je niet weet hoe je verzekerd bent, klik op de button

Maak direct een afspraak Wordt mijn behandeling vergoed?

Ben je op zoek naar een fysio in hartje Amsterdam? Kirchhoff Fysio heeft maar liefst vijf verschillende vestigingen in Amsterdam, waaronder Health Club Jordaan Fysio. Met meer dan 35 jaar ervaring in (sport)blessures, revalidatie en werkgerelateerde klachten staat ons team bij Health Club Jordaan Fysio klaar om jou van je klachten af te helpen.

Ons motto? Voorkomen is beter dan genezen; dus loop niet door met klachten! Bij Kirchhoff Fysio doen we uitgebreid onderzoek naar jouw klacht, en nog belangrijker: naar de oorzaak achter jouw klacht. We gebruiken onze unieke Kirchhoff Fysio-methode om de klacht volledig op te lossen.

Health Club Jordaan Fysio

Kirchhoff Fysio biedt kwaliteit in fysiotherapie en revalidatie. Dit doen wij in combinatie met onze passie, drive, energie en doorontwikkeling van onze methode van behandelen. Ons bedrijf is hierdoor gegroeid naar maar liefst 15 vestigingen; 5 hiervan gevestigd in Amsterdam. Wij werken samen met meerdere grote sportcentra, zoals ook Health Club Jordaan, een multifunctionele sportschool in hartje Jordaan.

Health Club Jordaan

Ben jij woonachtig in het centrum van Amsterdam en op zoek naar een fysio die jou van je klachten af kan helpen? Dan is Health Club Jordaan Fysio misschien wel dé plek voor jou!

Bij Health Club Jordaan Fysio staat ons team voor je klaar, onder andere voor het losmaken van je spieren, bindweefselmassage, dry needling, medical taping en mobilisaties via het Mulligan Manual Therapy Concept.

Health Club Jordaan Fysio is onderdeel van Kirchhoff Fysio Amsterdam. Bij Kirchhoff Fysio onderscheiden we ons door middel van onze unieke Kirchhoff Fysio-methode; een garantie voor een compleet behandelplan op maat met herstel van A tot Z.

Dus loop jij al een hele tijd rond met vervelende klachten die maar niet overgaan? Word je beperkt in je dagelijkse werkzaamheden door een aanhoudende blessure? Kirchhoff Fysio Health Club Jordaan is dé plek voor een fysiotherapeutische behandeling op maat. Je bent altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

Onze gegevens: Kirchhoff Fysio Health Club Jordaan

Adres:

Eerste Rozendwarsstraat 10 1016 PC Amsterdam

Tel:

020 – 8202272

Maarten Peter Horlings direct bellen:

06 1054 9168 

Inge Hansen direct bellen:

06 2948 4488

Rosemarie Smit direct bellen:

06 1594 4766

Kirchhoff Fysio Health Club Jordaan is de plek voor top fysiotherapeutische behandeling!

Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen! Loop niet door met klachten, maar vraag nu een gratis vrijblijvend en persoonlijk advies aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend open.

Ons Team

Maarten Peter Horlings

Mijn naam is Maarten Peter Horlings, vanwege mijn lange dubbele naam word ik ook wel MP genoemd. Ik ben geboren en getogen in het kleine dorpje Renkum in Gelderland……

Lees meer

Inge Hanse

Mijn naam is Inge Hanse,….

Lees meer

Rosemarie Smit

Hoi, ik ben Rosemarie Smit, geboren in….

Lees meer

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op