Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Last tijdens je dagelijkse leven?

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Thuis blessures opgelopen

Heb je misschien thuis iets verkeerd getild? Of te lang voorover gestaan? Misschien te lang je hobby uitgevoerd? En heb je nu klachten gekregen? Maak zo snel mogelijk gebruik van ons gratis telefonische advies zodat je weet wat je zelf aan de klachten kan doen (bijvoorbeeld ijs, tapen, rekken, ontlasten) of dat het toch beter is dat je onderzocht en mogelijk behandeld wordt.

Wij van team Kirchhoff Fysio hebben een Youtube kanaal waar we preventieve oefeningen perfect op uitleggen en demonstreren. Op deze wijze helpen we jullie alvast op weg met oefeningen en adviezen. Wij hebben geen wachtlijsten en hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Verwijzing van uw specialist of huisarts is voor advies en/ of behandeling niet nodig. Verwijzing is alleen van toepassing na recentelijke operatie of ziekenhuis opname.

Bekijk ons Youtube kanaal

Specialisatie

Zie “specialisatie” voor al de informatie over ons onderzoek en de behandeling. In het kort onderzoeken wij de volledige keten waar de klacht zit. Als we diagnose en de oorzaak van jouw klacht boven tafel kunnen krijgen dan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Het weer op kracht en conditie brengen van je spierapparaat is een belangrijk onderdeel van onze behandeling. Alles zullen we in duidelijke taal uitleggen. Kunnen we de oorzaak niet goed boven tafel krijgen, dan zullen we doorsturen naar andere specialisten.

Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen! Vraag nu een gratis advies aan. Vul onderstaand formulier voor een vrijblijvend en persoonlijk advies. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op voor een kennismaking.