Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Maarten Peter Horlings

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging B. Amsterdam

Maarten Peter Horlings

Mijn naam is Maarten Peter Horlings, vanwege mijn lange dubbele naam word ik ook wel MP genoemd. Ik ben geboren en getogen in het kleine dorpje Renkum in Gelderland. Dit werd mij al snel te klein en ben toen voor mijn studie naar het prachtige Amsterdam verhuisd. Ik koos destijds voor de opleiding fysiotherapie, omdat ik 2 jaar daarvoor mijn bovenbeen brak en daardoor lange tijd niet kon voetballen. Mede door de goede begeleiding van mijn toenmalige fysio stond ik veel sneller dan verwacht weer op het veld en dat gevoel wat dat mij gaf wil ik andere mensen ook laten ervaren. Of het nou gaat om je dagelijkse wandeling, het beoefenen van topsport en alles er tussenin, het weer kunnen doen wat je het liefst doet, is goed voor lichaam en geest.

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool Thim van der Laan voor de Bachelor Fysiotherapie. Tijdens mijn studie heb ik, naast mijn stages, ervaring opgedaan in de medische kant van de sportwereld als fysio bij o.a. de hockeykampen van Sportways en ben ik waarnemend fysiotherapeut van Dames 1 van hockeyclub Hurley geweest. Na mijn studie heb ik ook nog gewerkt bij de medische staf van voetbalclub WV HEDW.

Van 2015 tot 2020 heb ik al voor Kirchhoff Fysio gewerkt op de locatie in Healthclub Jordaan in Amsterdam. Een prachtige tijd op een nog mooiere plek in Amsterdam. Na een kort uitstapje ben ik in 2022 weer teruggekeerd bij Kirchhoff Fysio om een nieuwe locatie in B. Amsterdam op te zetten. Een mooie uitdaging op de Johan Huizingalaan in Amsterdam. In drie immense gebouwen werken, sporten en relaxen mensen hier met elkaar en vormen zo een hechte community. Een toplocatie om te werken als fysiotherapeut! Mijn terugkeer bij Kirchhoff Fysio voelde direct als een warm bad met alle fijne collega’s en mogelijkheden binnen het bedrijf. Daarnaast werk ik ook weer in Health Club Jordaan.

Ik omschrijf mijn klanten ook wel als ‘de bewegende mens’, van jong tot oud een heel prettig mens om mee te werken. Ik zie veel sport- en werkgerelateerde klachten, revalidatie na operaties, langdurige klachten, en ik begeleid mensen in hun training naar een marathon of andere sportwedstrijd. Op elke niveau.

Ik heb mezelf de afgelopen jaren ontwikkeld als dry needling-specialist en heb de opleiding Mulligan Concept gedaan. Daarnaast heb ik enige ervaring met de, vaak onbegrepen, fascia-structuur door de opleiding 4xT-methode.

Naast mijn werk geniet ik van vakanties met mijn gezin. Het liefst in de natuur waar we veel buiten kunnen zijn. Ik ga graag borrelen met vrienden en probeer drie keer per week hard te lopen om een PR op de halve marathon te rennen. In mijn behandelkamer is het altijd gezellig, maar staat kwaliteit bovenaan.

Maarten Peter direct bellen: 06 10 549 168

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op