Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Rugklachten

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Heb jij lage rugklachten die regelmatig terugkeren?

Heb jij lage rugklachten die regelmatig terugkeren? Heb je qua behandeling al van alles geprobeerd maar niets zorgt dat de klachten weg blijven? Zou je nu wel eens écht blijvend van je klachten af willen? Meld je dan aan voor ons uitgebreide onderzoek. Wij gaan net dat stapje verder voor blijvend resultaat.

Wat ons bij Kirchhoff Fysio onderscheidt is dat wij niet alleen het gebied rond de klacht onderzoeken. In het geval van lage rugklachten onderzoeken wij ook het bekken, de heupen, knieën, enkels en voeten. We kijken naar de wervels en gewrichten (hoe die bewegen), testen en doorvoelen de spieren van rug en benen en doen, indien nodig, aanvullende testjes voor pezen, banden, bloedvaten en zenuwen. Door dit grondige onderzoek kunnen wij goed in kaart brengen wat de rugklachten veroorzaakt maar óók wat de klachten in stand houdt of waardoor de klachten steeds terugkomen.

Ook in ons behandelplan zijn wij grondig en uitgebreid. Middels onze Kirchhoff Fysio Methode en de ‘losmaken, lang maken, sterk maken’ formule behandelen we een stap verder dan klachtenvrij. Wij streven naar 100% functieherstel en blijvend resultaat.

Meld je aan voor ons onderzoek