Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Maak kennis met Kirchhoff Fysio Baarn!

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Maak kennis met Kirchhoff Fysio!

Wij zijn al jaren (onder andere) gevestigd in de Life City sportscholen in Baarn en Amersfoort.

Kirchoff Fysio bestaat uit een team van leuke, goed opgeleide fysiotherapeuten en we hebben ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend. Al meer dan 35 jaar werken we binnen ons bedrijf middels de succesvolle Kirchhoff fysio methode. Neem vrijblijvend contact op!

Wat onderscheidt ons

Wat ons bij Kirchhoff Fysio onderscheidt is dat we heel goed en uitgebreid onderzoek doen om de klacht en de oorzaak achter de klacht te achterhalen.

Wanneer dit niet lukt gaan we niet behandelen, maar dan weten we wel naar welke andere specialist we u kunnen sturen. Wij onderzoeken bijvoorbeeld niet alleen het gebied waar u klachten heeft maar wij onderzoeken ook de gewrichten en spieren er omheen. Indien u bijvoorbeeld lage rugklachten heeft dan kijken wij ook naar de uw bekken, heupen, knieën, enkels en voeten. Soms zit de oorzaak van de klacht ergens anders dan waar de pijn zich uit. Door uitgebreid te onderzoeken zien wij niets over het hoofd. nieuwe linkNeem contact op!

Behandeling

Ook in ons behandelen zijn wij erg grondig. Wanneer spieren en/of gewrichten vast zitten dan kunnen zij niet goed functioneren en zijn zij niet trainbaar.

Daarom heeft starten met (kracht)oefeningen in deze fase weinig nut. Wij starten dus nog ‘ouderwets’ en hands-on op de behandeltafel met het losmaken van gewrichten en spieren. Vervolgens krijgt u rekoefeningen mee om de spieren langer en zo symmetrisch mogelijk te maken. Want ‘op een scheve fundering kan niet gebouwd worden’. Wanneer de spieren los en lang zijn krijgt u (kracht)oefeningen mee om de spieren weer sterk en belastbaar te maken. Op deze manier zorgen we ervoor dat de klachten niet meer terugkomen. Neem contact op

Behandelplan

Het behandelplan is dus echt van A tot Z en het wordt op u persoonlijk afgestemd door de fysiotherapeut. Wij stoppen dus niet bij pijnvrij maar helpen u voorkomen dat de klachten weer terug komen. Wilt u een afspraak maken om te kijken wat wij voor ú kunnen betekenen?  Vul hieronder uw gegevens in.