Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Taco van Ham

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Health Club Jordaan Amsterdam

Taco van Ham

Hoi, ik ben Taco van Ham, geboren in Leiden. In 2022 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut succesvol afgerond aan de hogeschool Thim van der Laan. Na mijn eindstage in Health Club Jordaan bij Kirchhoff Fysio ben ik hier blijven werken. Het is de plek waar ik datgeen kan doen waar ik al die tijd voor heb gestudeerd: mensen helpen klachtenvrij te zijn. Inmiddels heb ik ook de cursus dry needling gedaan.

Mijn affiniteit met sport komt veelvuldig terug in de fysiotherapie wat maakt dat ik mijn beroep met veel plezier uitvoer, maar natuurlijk sta ik ook klaar voor de niet-sportgerelateerde klachten. Uiteindelijk is mijn doel jou aan een gezond en goed functionerend lichaam te helpen. Dus heb je klachten, twijfel niet en neem contact met mij op.

Taco direct bellen: 06 29 484 488

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op