Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Daan van Haarst

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging LifeCity Amersfoort Centrum

Daan van Haarst

Ik heb fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan in Nieuwegein. Ik heb in mijn jeugd veel verschillende sporten gedaan. Hierdoor heb ik interesse ontwikkeld in het vak fysiotherapie. Naast mijn studie heb ik bijbaantjes gehad gerelateerd aan fysiotherapie. Ik heb hiermee veel ervaring op kunnen doen en me goed kunnen oriënteren. Vanaf 2021 ben ik na mijn laatste stage gaan werken bij Kirchhoff Fysio, waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik werk nu met veel plezier in LifeCity Amersfoort Centrum. Ik vind het leuk om mijn kennis te delen en mensen te begeleiden in hun herstelproces.

Daan van Haarst direct bellen: 06-461 549 43

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op