Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

AlmereGym Fysio Centrum – Almere

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Eindelijk van je klachten af bij AlmereGym Fysio – Centrum?

Wij hebben geen wachtlijsten, je hebt geen verwijzing nodig en wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Indien je niet weet hoe je verzekerd bent, klik op de button

Maak direct een afspraak Wordt mijn behandeling vergoed?

Ben jij woonachtig in hartje Almere en op zoek naar fysiotherapie in Almere Centrum? Kirchhoff Fysio heeft maar liefst drie verschillende vestigingen in Almere, waarvan Kirchhoff Fysio AlmereGym er eentje is. We zijn al ruim 35 jaar dé fysiotherapeut in Almere. Wij zijn gespecialiseerd in sportblessures, orthopedische klachten en revalidatie na een operatie. Ons team van Kirchhoff Fysio AlmereGym staat dagelijks klaar om jou van je vervelende klacht(en) af te helpen.

Bij Kirchhoff Fysio doen we niet alleen uitgebreid onderzoek naar jouw klacht, maar ook naar de oorzaak achter jouw klacht. We werken aan de hand van onze unieke Kirchhoff Fysio-methode om de klacht volledig op te lossen.

Almeregym Fysio – Centrum

Bij Kirchhoff Fysio kijken we altijd naar het gehele plaatje: waar komen de klachten vandaan en hoe lossen we de oorzaak op? Dankzij onze grote passie voor het menselijk welzijn en de continue doorontwikkeling van onze methode is ons bedrijf gegroeid naar maar liefst 15 vestigingen; 3 hiervan zijn gevestigd in Almere. Wij werken samen met meerdere multifunctionele sportscholen, zoals ook AlmereGym.

AlmereGym Fysio – Almere Centrum

Dus woon, werk of sport jij in of in de omgeving van het centrum van Almere en ben je op zoek naar een fysio die jou van je klachten af kan helpen? Dan is AlmereGym Fysio – Centrum misschien wel dé plek voor jou!

AlmereGym Fysio – Centrum is onderdeel van Kirchhoff Fysio Almere. Bij Kirchhoff Fysio onderscheiden we ons door middel van onze unieke Kirchhoff Fysio-methode; een garantie voor een compleet behandelplan op maat met herstel van A tot Z.

Loop jij al een hele tijd rond met vervelende klachten die maar niet overgaan? Word je beperkt in je dagelijkse werkzaamheden door een aanhoudende blessure? Kirchhoff Fysio AlmereGym Centrum is dé plek voor een fysiotherapeutische behandeling op maat. Je bent altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

Onze gegevens: Kirchhoff Fysio AlmereGym; Almere-Stad Centrum

Adres:

Schipperplein 2 1315 SB Almere

Luca Grimaldi direct bellen:

06-42 19 11 56

Kirchhoff Fysio AlmereGym is de plek voor top fysiotherapeutische behandeling!

Ervaar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen! Loop niet door met klachten, maar vraag nu een gratis vrijblijvend en persoonlijk advies aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend open.

Ons Team

AlmereGym Fysio Centrum

Luca Grimaldi

Ciao a tutti, mijn naam is Luca en zoals je misschien wel verwacht kom ik uit Italië. Sinds 2013 woon ik in Nederland en hier heb ik ook fysiotherapie gestudeerd…….

Lees meer

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op