Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
0297-264202
admin@losmaken.nl

Prevafit

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Prevafit

Nieuw vitaliteits- en beweegcentrum voor ouderen en mensen met lichamelijke klachten of ongemakken

Beweeg- en vitaliteitscentrum

Begeleiding Slechts de helft van de inwoners van Edam-Volendam beweegt genoeg. Dit blijkt uit de Gezondheidsmonitor voor volwassenen en ouderen (2016, GGD’en, CBS en RIVM). Ouderen en mensen met lichamelijke klachten als pijn, bewegen nog minder. Zij stappen niet snel naar een sportvereniging of fitnessschool en hebben vaak meer begeleiding nodig.

Prevafit is er voor iedereen Voor deze doelgroep heeft Prevafit, vitaliteits- en beweegcentrum nu een uniek aanbod. Op de tweede verdieping van het vernieuwde Gezondheidscentrum Volendam (voorheen Behandelcentrum Waterland Oost, Heideweg 1B) werken vitaliteitstrainers, huisartsen, pijnspecialisten en fysiotherapeuten intensief samen. Zij zorgen voor revalidatie en sport. Speciaal geschikt voor ouderen en mensen met lichamelijke klachten aan bijvoorbeeld rug, nek, schouders, heupen of knieën of met overgewicht. Ook vrouwen die zwanger of net bevallen zijn, zijn bij Prevafit op de ideale plek. Neem contact met mij op!

Moderne apparatuur maakt de klant fitter, sterker en positiever. Volledig geautomatiseerde beweegapparaten van David en het Biocircuit zorgen voor een ideale mix tussen revalidatie en leuke en veilig bewegen. Door beweging verlagen lichamelijke en geestelijke klachten of ze genezen zelfs. Een juiste duur en intensiteit van beweging helpen de klant fitter, sterker, positiever te worden en meer deel te nemen aan de samenleving.

Comfort en gemak Prachtige lokatie, mooi uitzicht en prettige beweeg sfeer. Neem contact met mij op!

Ik wil graag meer informatie over Prevafit

Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met je op!

Contactgegevens achterlaten

Prevafit

Gezondheidscentrum Volendam (2e verdieping)

Heideweg 1B

1132DA Volendam
Email

info@prevafit.nl

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag

van 07:00 tot 21:00 uur