Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
0297-264202
admin@losmaken.nl

Behandelaar Nienke van Til 

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging Amsterdam

Nienke van Til

Het menselijk lichaam heb ik altijd al mega interessant gevonden. Door zelf sportief bezig te zijn, besef ik mij hoe belangrijk het is om het lichaam zo fit mogelijk te houden. Doordat ik heb besloten om fysiotherapeut te worden kan ik mij hier niet alleen in mijn privéleven, maar ook tijdens het werk mee bezig houden. Dat is iets wat ik erg leuk vind.  Mensen helpen om meer kwaliteit uit het leven te halen en hier samen mee aan de slag gaan is iets wat mij hierin veel energie geeft. Als professional word ik gekenmerkt als iemand die sociaal vaardig is, goed kan luisteren en gemotiveerd is om voor iedereen het maximaal haalbare na te streven.

Nienke van Til direct bellen: 06 29 484 488

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op