Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Nathalie Smit

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging Volendam

Nathalie Smit

Ik ben Nathalie Smit, ik ben in 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut na mijn opleiding bij Thim van der Laan. Ik heb sindsdien eerst onder anderen in een rugkliniek in Amsterdam ervaring op kunnen doen. Daar werkte ik samen met een orthopeed, neurochirurg en diverse mensendieck- en oefentherapeuten. Het werk daar werd mij te eenzijdig en ik werk nu sinds 2013 bij Kirchhoff Fysio in Sportcentrum Atlas in Volendam. In de rugkliniek en in Sportcentrum Atlas heb ik veel gewerkt met het David Spine Concept. Hierdoor heb ik veel ervaring met het behandelen van lage rug- en nekklachten. Ook heb ik veel ervaring met het behandelen van stressgerelateerde klachten. Verder heb ik onder andere cursussen gevolgd op het gebied van Dry Needling, Medical taping en Mulligan Concept.

Naast mijn werk als fysiotherapeut werk ik bij Kirchhoff Fysio ook achter de schermen als hoofd marketing.

Nathalie Smit direct bellen: 06-41 403 479

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op