Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn en Volendam
020-2480246
info@losmaken.nl

Behandelaar Jesse Heusinkveld

Eindelijk van je klachten af bij Kirchhoff Fysio

Vestiging Amersfoort

Jesse Heusinkveld

Mijn naam is Jesse Heusinkveld. In 2012 heb ik de fysiotherapieopleiding aan de Hogeschool van Thim van der Laan met succes afgerond. Vanaf 2015 werk ik voor Kirchoff Fysio. Eerst bij LifeCity Baarn en sinds kort in LifeCity Amersfoort Centrum. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik docent LO op een middelbare school.

Door mijn achtergrond heb ik een goede kijk op houding, bewegen en functioneel herstel. Mensen in beweging krijgen is mijn passie.

In mijn vrije tijd doe ik aan crossfit, maar snowboarden (winter) en kitesurfen (zomer) zijn mijn meest favoriete bezigheden.

Jesse Heusinkveld direct bellen: 06 – 50 280 648

App ons

Ik wil een afspraak maken

Neem contact op